0407614366
040 761 4366

DIGISTEN OY etsii uusia näkemyksiä ja koodaavia käsiä.

Meillä on haussa koodaaja, jolle tietokoneella työskentely onnistuu yhtä luovasti kuin kalalta uinti. Jos olet tuttavapiirisi nörtein yksilö ja sukulaisten vierailukutsut sisältävät aina tietokoneen korjaamisen, niin voit olla etsimämme henkilö.

Sinulla tulisi olla hallussa mm. seuraavat asiat:
• Vankka PHP ohjelmointipohja, osaat web-koodaamisen “best practices” etenkin tietoturvan osalta ja tunnet HTML-5 käytön moderneissa web-applikaatioissa
• Tunnet javascriptin, hallitset yleisimpien kirjastojen (jQuery, ym.) käytön ja AJAX pohjaiset web- applikaatiot ja tiedät websocketit
• Olet MVC osaaja, kuitenkaan ei ole pakko olla Yii osaaja, kunhan periaate on tuttu ja pystyt omaksumaan uutta
• Olet käyttänyt SQL-kantoja ja osaat konfiguroida sellaisia
• Olet tutustunut Linux käyttöjärjestelmään ja olet hyvin sinut komentorivin käytön kanssa. Mieluiten omaat kokemusta Linux palvelimen ylläpidosta, Apache 2 -serverin ja iptables-palomuurin konfiguroinnista.
• Olet tutustunut mobiiliapplikaatioiden (iOS, Android) koodaamiseen tai Cordova (tms) ympäristöön.
• Tunnet Git versiohallinnan käytön

Toivomme, että pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Puhe- ja kirjoitustaitoja sinulla tulisi olla myös, jotta kommunikointi asiakkaiden ja muun tiimin kanssa onnistuu helpommin. Palveluhalukkuus on iso plussa, koska saat olla yhteydessä asiakkaisiimme erilaisissa opastuksissa ja ongelmatilanteissa.

Työsuhde on vakituinen 37,5h/vk. Pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään uutta ohjelmistoa. Meillä on täällä pieni tiimi, mutta haemme vahvaa kasvua ja olisit tärkeä osa menestystämme.

Digisten Oy on nuori yritys, joka tarjoaa liikkuvalle työlle, pääasiassa siivousalalle, toiminnanohjausohjemaa. Digistenin tuote on Etunti, joka tuotiin markkinoille vuonna 2016.

Mikäli koet olevasi hakemamme koodaaja ja ylempi teksti ei ollut pelkkää hepreaa, niin ota yhteyttä nyt. Paikka täyttyy, heti kun sopiva henkilö saapuu meille.

Lisätietoja saat sähköpostitse turkka.rantanen@etunti.fi
Kun löydät itsestäsi vastaukset toiveisiimme, laita meille hakemuksesi osoitteeseen veiko.poldkivi@etunti.fi

Ota yhteyttä

Sosiaalinen media

Sijainti

  • Etunti - Digisten Oy Hämeentie 157 6. krs. H9 00560 Helsinki

Haluatko saada jatkossa vinkkejä liikkuvan työn tehostamiseen?

Tilaa vinkit suoraan sähköpostiisi.

Tilaa vinkit