0407614366
040 761 4366

Miten yrityksenne toimii? Ja vielä tärkeämpi kysymys on: onko toiminta järkevää ja nykyaikaista? 20 vuotta muuttumattomana säilynyt toimintatapa voi nykypäivänä olla tehoton ja vanhentunut.

Nykyaikainen siivousalanyritys toimii lain ja asiakkaiden tottumusten mukaan. Laki vaatii kirjauksia monista asioista ja asiakkaat haluavat nopeaa, laadukasta ja helppoa palvelua edulliseen hintaan.
Tehokkuus ja vapaus ovat sanoja, joidenka ympärille nykyaikainen siivousalan yritys kulminoituu. Ne määrittelevät ja tulevat määrittelemään yritysten toimintatavan. Tehokkuus on sitä, että yrityksessä olevat väljyydet on puristettu pois. Työntekijöille määrätyt kohteet on vallittu siten, että siirtymäajat ovat mahdollisimman nopeita, työntekijöillä ei ole mahdollisuutta aikavarastaa, viestintä toimii nopeasti, tietoja tarvitsee kirjata vain kerran ja mikään tieto ei ole papereiden tai muistin varassa. Jokainen työ mitä tehdään tulisi olla tuottavaa; asiakkaiden hallintaa/hankintaa tai asiakkaan tilaaman palvelu toteutus. Kaikki muu tulisi hoitaa nopeasti tai jopa automaattisesti. Työvuorosuunnittelu, tarjousten kirjaaminen, kohdetietojen luonti, työvuorojen lähettäminen ja moni muu asia tulisi hoitaa parilla klikkauksella.

Vapaus on vapautta, johon asiakkaat ovat tottuneet. Asiakkaat eivät enää tyydy, että yritykset sanovat ”Maanantaina on vapaata klo 14.”, vaan he haluavat itse päättää milloin heille palvelu sopii. Ja myös vapaus muokata ja perua palveluita nopealla aikataululla helposti. Toinen vapaus on vapaa vertailu. Jokainen meistä on aina asiakas jollekin yritykselle. Montako kertaa olet itse siirtynyt pois sellaisen yrityksen nettisivulta, jossa et ole saanut haluamiasi tietoja, vai oletko soittanut ja kysynyt askarruttavat asiat? Moni siirtyy suoraan toiselle sivulle. Itsepalvelu ja kehittyneet verkkokaupat muokkaavat asiakkaiden tottumuksia palvelun saantiin ja perinteinen kommunikointi yrityksen ja asiakkaan välillä vähenee. Yhteys ei kuitenkaan katoa vaan se muuttuu sähköisemmäksi ja mukaan tulee chatteja ja mobiilisovelluksia. Asiakkaat haluavat enemmän ja enemmän tietää palvelun sisällöstä, laskutusperusteista ja saada vastaukset heti kysymyksiin.

 

Näin toimii nykyaikainen siivousalanyritys

No miten nykyaikainen siivousalan yritys toimii käytännössä?

Asiakkaalla on useampia eri keinoja tilata palvelua yritykseltä. Hän voi soittaa, lähettää tekstiviestin tai sähköpostin, täyttää lomakkeen tai tilata varauskalenterista suoraan. Varauskalenteri on yhteydessä suoraan työvuorosuunnitteluun ja näyttää asiakkaalle ne vapaat ajat, jolloin työntekijöillä on työvuorossa tyhjää. Kun varaus on tehty, ilmestyy työvuoro automaattisesti työvuorosuunnitteluun ja siitä lähtee viesti työntekijälle. Muihin asiakaskontakteihin vastataan tarjouksella, johon kirjatut toimenkuvat siirtyvät automaattisesti kohdetietoihin ja työvuoroon, kun tarjous hyväksytään. Toistuvat työvuorot luodaan vuosiksi eteenpäin alle minuutissa ja kun annettu aika alkaa olla lopussa vuosien kuluttua, muistuttaa järjestelmä automaattisesti toistuvien työvuorojen olevan lopussa.

Siivooja näkee kaikki työvuoronsa ja toteutuneet työt puhelimella. Hän leimaa itsensä kohteeseen ja sieltä ulos mobiilisovelluksella. Työnkuvaukset ja kommunikointi työnjohdon kautta tapahtuu samalla mobiilisovelluksella. Tehdyt työt, lounastunnit ja matka-ajat kirjautuvat järjestelmään, josta tiedot saa laitettua tilitykseen, palkanlaskentaan, raportointiin ja toteutuneet tunnit saa lähetettyä asiakkaiden sähköpostiin hyväksyttäviksi. Asiakkailla on oma mobiilisovellus, jossa he näkevät omat tietonsa, pystyvät ottamaan yhteyttä yritykseen ja vinkkaamaan yrityksen palveluista muille ja saamaan itse siitä hyvitystä. Yrityksen kommunikointiin asiakkaisiin päin myös helpottuu ja tiedotteita ja uutiskirjeitä

Nykyaikainen siivousalan yritys on nopea ja joustava yritys, jossa tieto liikkuu yhdessä järjestelmässä säästäen jokaisen aikaa. Toiminta on tehokasta järkevällä tavalla ja jokainen hyötyy järjestelmän käytöstä.

Ota yhteyttä

Sosiaalinen media

Sijainti

  • Etunti - Digisten Oy Hämeentie 157 6. krs. H9 00560 Helsinki

Haluatko saada jatkossa vinkkejä liikkuvan työn tehostamiseen?

Tilaa vinkit suoraan sähköpostiisi.

Tilaa vinkit